Indiso Sóklinika Pécs
7632 Pécs, Maléter Pál út 84. fszt. 1.

 

FELHÍVJUK KEDVES PÁCIENSEINK FIGYELMÉT, HOGY PÉCSI SÓKLINIKÁNK 2018. JÚNIUS 15-TŐL ÁTMENETILEG BEFEJEZI TEVÉKENYSÉGÉT. BÍZUNK BENNE, HOGY HAMAROSAN ÉRTESÍTHETJÜK ÖNÖKET AZ ÚJONNAN TÖRTÉNŐ NYITÁS KAPCSÁN.

KÖSZÖNJÜK EDDIGI BIZALMUKAT AZ INDISO EGÉSZSÉGÜGYI SZÁRAZ SÓTERÁPIA ÉS A PÉCSI SÓKLINIKA MUNKATÁRSAI IRÁNT.Bejelentkezés: pecs@indiso.hu,+36 30 219 6450 (egész nap)

 

Új helyszín: 7632 Pécs, Maléter Pál út 84. fszt. 1.

Megközelítés tömegközlekedéssel:
Krisztina téri megállóból: 1, 6, 6E, 8, 55, 60 és 60Y buszokkal
Aidinger János úti megállóból: 7, 22, 122, 23, 123, 24, 124, 107E és 109E buszokkal

A látogatók számára a Sóklinika előtt ingyen parkolást biztosítunk!

Nyitva tartás: hétfő–péntek: 13:00-18:00


 

Tisztelt Pácienseink!

2018. január 2-től a megszokott nyitvatartás szerint üzemelünk. 


 

Előzze meg az allergiás tünetek kialakulását, vagy ha már előjöttek, enyhítse őket az INDISO egészségügyi száraz sóterápiával, mely hatékony, természetes, mellékhatás mentes kiegészítő megoldás!

Szeretettel várja a pécsi Indiso Csapata!

Pecs-Soklinika-Gyermekkezelo  Pecs-Soklinika-Felnottkezelo

10 év alatti gyermekkel érkező kísérők térítésmentesen vehetik igénybe a szolgáltatást.

Az érdeklődők számára a sóterápia kipróbálása ingyenes, időpontfoglalás után mindenkit szívesen látunk!

 

Együttműködő partnerünk: dr. Gregus Judit - csecsemő - és gyermekgyógyász szakorvos, homeopátiás orvos

(A képre kattintva megtekintheti weboldalát!)

Indiso Sóklinika Pécs Pácienseink tapasztalatai is a segítségére lehetnek

G. Vince (3,5 éves)

Vince 2016 augusztusában kezdte a bölcsődét. Az ősz és tél folyamán gyakran betegedett meg, hörghurutja volt. A gyermekorvos hörgőtágítót és köptetőt írt fel rendszeresen, valamint légúti kivizsgálást javasolt. A kivizsgálás során nem derült ki krónikus megbetegedés.

Többektől jó tapasztalatokat hallottunk a sószobáról. 2017 február közepétől 20 alkalommal, heti kétszer jártunk az INDISO Sóklinikára. Vince jól érezte magát a 45 perces kezelések alatt, sokat játszott, valamint ezek velünk, szülőkkel is együtt töltött idő volt. Vince köhögése abbamaradt, tünetmentessé vált. Nyáron, strandolás után ismét köhögni kezdett. Mivel már bevált a sós kezelés a légutai és tüdeje tisztítására, újra elkezdtünk sószobába járni.

 

K. Gréta (6 éves)

Egy éve járunk Grétivel sószobára. Ősszel és tél elején jelentős változás még nem mutatkozott. De a tél vége körül január-februárra mutatkozott meg a rendszeres kezelés eredménye.

- enyhébb lefolyású felsőlégúti betegségek, 
- csökkent a megbetegedések gyakorisága, 
- nyugodt éjszakai alvás szuszogás, szörcsögés nélkül, 
- a rendszeresen szedett asztmás gyógyszerek adagját csökkentette a szakorvos, volt, amit el is hagyhattunk, 
- nincs befulladás tavaly ősz eleje óta.

 

B. Dalma (7 éves) és Lia (5 éves)

Nálunk az egész család az Indiso Sószoba jótékony hatását élvezi! Két kislányunkkal, Dalmival és Liával már több mint 3 éve járunk ide. A természetes gyógymód híve vagyok. Szerencsére a lányok egészséges gyerekek, de ha közösségbe kerülnek egy-egy nátha vagy köhögés mindig megtalálta őket. Mielőtt a sószobát elkezdtük volna egy-egy ilyen felsőlégúti megbetegedésből kb. 2-3 hét alatt másztunk ki, de mióta rendszeresen járunk sokkal gyorsabban, 1 hét alatt meggyógyulnak. Észrevehetően kevesebb nálunk a megfázás és az immunrendszerük is sokkal jobb lett. Ennek nagyon örülök, hiszen a gyerekek gyorsabban felépülnek, hamarabb mehetnek vissza a közösségbe, a sószoba természetes gyógymód, valamint nekünk sem kell annyit kimaradni a munkából.

Kezdetben én vittem a lányokat a sóba, ahol saját magamon is éreztem a változásokat. Kevésbé éreztem magam leterheltnek, sokkal energikusabb lettem és a heti 2-3 sportolást is érezhetően könnyebben végeztem. Aztán voltak olyan alkalmak, mikor a férjemet kellett megkérnem, hogy vigye el a lányokat. A férjem elég szkeptikus a természetes gyógymódokkal kapcsolatban. Sok mindenre allergiás, többek között a porra, a különböző virágporokra. Viszont miután 2-3 alkalommal is részt vett, ő is érezte a pozitív hatásokat. Kevésbé tüsszögött, sokkal kevesebbet fújta az orrát. Csökkent az allergiája és kevesebb gyógyszert kellett bevennie ennek hatására. A sószoba nekünk nagyon bevált! Az iskola és az ovi indulása előtt és a tanév alatt is folyamatosan megyünk!